A Vasúttörténeti Park házhoz viszi a gyereknapot

Az idei gyereknapot a járványügyi helyzet miatt a 20 éves Vasúttörténeti Park is másképp ünnepli. Május 31-én egész napos online programot szervez kicsiknek és nagyoknak. Az otthoni gyereknap 10 órakor indul és este 18 óráig tart majd.

2019-es felvételForrás: Magyar Vasúttörténeti Park / Hungarian Railway Museum / Facebook.com

A zenekarok fellépéseit és a sok exkluzív tartalmat a park Facebook oldalán és Youtube csatornáján követhetik majd a gyerekek és szüleik. A nap házigazdája Horváth Szilárd lesz, a zenei fellépők között pedig ott lesz az Apacuka zenekar, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Rutkai Bori Banda, és az Eszter-lánc Mesezenekar is.

A résztvevők és a házigazda a nap folyamán többször élőben bejelentkeznek majd a Vasúttörténeti Park területéről, lesz sok exkluzív tartalom, premier és meglepetés vendég is. A gyereknap nem gyereknap színház nélkül, így online érkezik az Aranyszamár bábtársulat előadása is – olvasható a Vasúttörténeti Park oldalán.

Az esemény Facebook oldalán olyan témák is terítékre kerülnek a nap folyamán, mint a szülőkkel közös sütés-főzés, a közlekedésbiztonság, a szelektív hulladékgyűjtés fontossága, amihez még kézműves tippek is kapcsolódnak majd. A szülők számára is lesznek a nap folyamán érdekes témák és tanácsok a gyermeknevelés, sportválasztás vagy az egészséges táplálkozás kapcsán. A feladványokkal is teli napot végül Ördög Nóra búcsúmeséje zárja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek