Plüss-szafarival szórakoztatják a gyerekeket a floridaiak

  A floridai Lake Worth mindig is a kreativitásáról ismert kisváros volt, és most újra bizonyította, hogy megérdemelte hírnevét. A település College Park nevű negyede eredeti választ adott az elszigeteltség miatt esetlegesen felmerülő unalomra: plüssállat-szafarit hirdetett - derül ki a Travel and Leisure cikkéből.

  Forrás: Elisa.rolle/commons.wikimedia.org

  A felhívást szerdán délután tették közzé a közösségi médiában, és csütörtök reggel már fel is bukkantak az első állatok a környék fáin és bokraiban. Bár a kihívást csak egy naposra tervezték, olyan nagy sikere volt, hogy kiterjesztették a hétvégéig.

  College Park lakói, akik a teknőstől kezdve a tigrisen át a flamingókig sok, különféle plüssállatot rejtettek el udvaraikon, a #CoPaSafari hashtag alatt osztják meg installációikat a közösségi médiában szomszédaik és nézőik szórakoztatására.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!