Hetekkel korábban kell helyet foglalni a varázslótanonc témájú kávézóban

Egy hangulatos óbudai kávézóban valóra válhat minden Harry Potter-rajongó álma. A jól ismert varázslóvilágot idéző hely elevenedik meg a Repülő Seprű Élmény és Varázs Kávézóban, ahol színváltozató italok és hidegen füstölgő kelyhek fokozzák a hangulatot. A bűvös ételek és italok mellett állandó és időszakos programokkal, játékokkal, kvízekkel, kézműves csomagokkal teszik felejthetetlen élménnyé az itt eltöltött időt – ígérik a kávézó tulajdonosai, akik óriási örömmel és lelkesesdéssel valósították meg a Repülő Seprű minden apró részletét.

Egy kis bűbáj nem árt - a fotó illusztrációForrás: Pabkov/Shutterstock

A kávézóban varázslótanoncok köpenyeiben üldögélnek a vendégek és a kávézó minden szegletében, falán felfedezhetik a filmekből, könyvekből ismerős figurákat, tárgyakat, relikviákat.

Íme, csak néhány tétel az étlap kínálatából: az ételek között találhatunk Lágyálom, Erőnyerő Trimágia, Éhséghurok fantázianévre hallgató finomságokat. A desszertek közül rendelhet például Telihold: Vérfarkasok rémét, Repülő Seprű féle minden ízű szuflét vagy Csokibéka tojást. Italként Vajsört is felkínálnak, de rendelhet Rox. Expressót, az alkoholos koktélok közül pedig megízlelheti a Fekete tó vizét vagy a Szerelmi Bájitalt. Itt varázslatos hely és élmény várja a kis varázslótanoncokat. További információkat a kávézó weboldalán  és Facebook oldalán olvashatnak. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek