Magyar művészek tárlatával nyílt új galéria Bécsben

  Magyar és horvát művészek tárlatával nyitották meg Bécs legújabb galériáját. A III. kerületi Art Project Paulus Galéria a jövőben egy fontos nemzetközi plaftormja lehet a kortárs művészek bemutatkozásának - írja az ORF.

  Izgalmas művészeti alkotásokat láthat a közönség - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Iakov Filimonov

  A galériát a horvát származású, de Bécsben élő Natalija Frank és az immár hat éve az osztrák fővárosban élő és alkotó magyar képzőművész Kabar Vivien közösen nyitották meg.

  A kiállításon közel 35 festménnyel mutatkoznak be az alkotók, melyek többnyire provokatív, emberközpontú ábrázolásmódban jelenítik meg a művészetet. Női, gyermek -és elvont állatportrék várják a lágotatókat.

  A megnyitó alkalmával Vivien mellett további két magyar képzőművész, Verebics Katalin és Verebics Ágnes alkotásait láthatták az érdeklődők.  

  Az aktuális Monarchie-Anarchie című kiállítást bárki megnézheti, az Art Project Paulus Galéria nyitvatartási idejében, keddtől-csütörtökig 11-19 óra között, a Paulusgasse 8. szám alatt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!