Gyerekeknek és felnőtteknek is jó móka lesz ez a színházi fesztivál

  Színházi fesztiválra hangolódnak a vajdasági városban, Zentán. A Teátrum Neked! Zentai Teátrumi Napokat február 12-16-a között tartják. Már a porgramot is ismertették.

  Gyerekeket és felnőtteket is várnak a fesztiválraForrás: Shutterstock / Készítette: lapandr

  Aki gyerekekkel érkezik a rendezvényre, az a délelőtti órákban talál izgalmas előadásokat: Békéscsabáról és Budapestről érkeznek társulatok, valamint a Zentai Magyar Kamaraszínház: Három aranygyűrű című darabjának bemutatóját is láthatja a közönség.

  Esténként pedig a Turay Ida Színház előadását, Iváncsics Ilona és Színtársait, valamint az Új Színházat is bemutatják, valamint a Hangembereket játsszák el a színészek – tudtuk meg a Pannon RTV híréből.

  A fesztivál repertoárjában három gyermek és négy esti előadás szerepel. Emellett Életnagyság címmel egy beszélgetést is szerveznek, amelynek vendége Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja lesz.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!