Hólabirintust és fénykastélyt is találunk ebben a nemzeti parkban

  A lengyel Snowland téli vidámpark 2020 januárjában újra megnyitja a kapuit. A havas komplexum az új szezonban is varázslatos élményekkel és havas építményekkel várja a családokat Zakopanéban, a Tátra Nemzeti Park által körülvett havas tájon.

  Mintha egy meseországba csöppennénkForrás: Snowlandia/FB Press Gallery

  A havas labirintust először a 2015/2016-os téli szezonban építették, és a legnagyobb ilyen típusú építmény volt Lengyelországban, sőt a világon is. Jövőre, ha az időjárás is besegít, szeretnék még nagyobb területen létrehozni. Érdekes tény, hogy körülbelül egy hónapba kerül az egész labirintus felépítése, ami csak fagyhőmérsékleten lehetséges - olvasható a park honlapján.

  A mesebeli kastély is újra megépül, aminek tornyai 16 méter magasra emelkednek. A kastély tele lesz kamrákkal, titkos átjárókkal, alagutakkal, amiken keresztül eljuthatunk a toronyhoz vagy a teraszra, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik, például a Nagy Krokiewra, Giewontra és az az érintetlen havas tájra.

  A világ legnagyobb hólabirintusának címét már elnyertékForrás: Adam Brzoza/Snowland/FB Press Gallery

  Aki viszont a rácsodálkozás mellett sportolni is szeretne egy kicsit, az használhatja a terület szánkópályáját, a 180 méter hosszú Pod Krokwia sífelvonót és a jól ápolt lejtőket is. 

  A gyerkeket pedig Mini ZOO várja, ahol számos ragadozó madárfajjal, szarvassal, kecskével, juhokkal és muflonokkal találkozhatnak.

  Csodálatos látványt nyújt a parkot körülvevő érintetlen tájForrás: Adam Brzoza/Snowlandia/FB Press Gallery

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!