Ebben a trópusi paradicsomban kutyakölykökkel lazíthatnak a vendégek

  Bali trópusi paradicsomában, az Ubud városban található Puri Garden Hotel és Hostel kéthetente kutyakölyök terápiás foglalkozásokat kínál a vendégeinek. A kezdeményezés azért jött létre, hogy segítse az utazókat a stressz csökkentésében.

  Egy ilyen fantasztikus helyen rövid időre mindenki elfelejtkezhet a gondjairólForrás: SvG/Commons.Wikimedia

  A szálloda a Bali Dog Association jótékonysági szervezettel együttműködve lehetővé teszi a vendégei számára, hogy miközben a medence mellett hűsölnek, imádnivaló, mentett kölykök kutyákkal játszhassanak.

  A szálloda veztésének ötlete – miszerint kutyákat engednek a hotelbe – olyan előzetes tanulmányoknak köszönhető, amelyek szerint az állatokkal töltött játékidő valóban segít a pihenésben és a stressz csökkentésében.

  Ha ez nem lenne elég, a Puri Garden ingyenes napi jógaórákat is kínál, hogy segítse az utazókat a nyugalom megtalálásában.

  A viháncoló kutyakölykök látványa és simogatása állítólag segít a stressz levezetésébenForrás: Katrin B/Pixabay

  Ezzel a szolgáltatással tulajdonképppen két legyet ütnek egy csapással, hiszen a vendégeken kívül  a kutyusok is jól járnak a simogatással. A kölyökkutyákat egy olyan jótékonysági szervezet segítségével kapják, amelynek célja az utcai kutyák szükségtelen szenvedésének megszüntetése az indonéz szigetvilágban. A hotel kiváló besorolást kapott, amihez a vezetőség sejtése szerint a kutyusok is jócskán hozzájárultak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!