Látványos magyar lovas showra készülnek az Arénában

  Meskó Zsolt rendezésében mutatja be az Auditórium Hungaricum Az Arany ló - Ősi lovas legenda című keleti lovas show műsort november 30-án és december 1-én a Papp László Sportarénában. 

  A fotó illusztrációForrás: IvaCsastro/Pixabay

  Először lesz látható színpadon olyan lovas show műsor, amely a honfoglalás és a keleti lovas népek legendáiról szól. A monumentálisnak ígérkező lovasszínházi előadásban a XXI. századi show elemei ötvöződnek a lovas kultúránk évezredes értékeivel. Száguldó paripák, nyílzápor, csatajelenetek, sólymok, tűzeső és egyéb látványos elemek színesítik a műsort. 

  Az első magyar lovas show műsorában fellép a Vihar Lovasai egyesület, akik egy Oszét dzsigit showt visznek színpadra, ott lesznek Kassai Lajos és lovas íjászai, a Kurultaj harcosai, illetve a Nemzeti Lovas Díszegység tagjai. További részleteket az esemény Facebook-oldalán olvashatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!