Hongkongban nyílt meg a világ első Monopoly múzeuma

  A hongkongi Peak Galleriában található a Monopoly Dreams nevű múzeum, melyet népszerű társasjáték ihletett - derül ki a Daily Mail cikkéből. A Monopoly utazás során lift vezet Mr. Monopoly titkos rezidenciájára, melyet különböző, Monopolyból ismert tárgyakkal és ereklyékkel töltöttek meg, és többek között helyet kap benne az ikonikus Monopolyautó majdnem életnagyságú változata is.

  Forrás: Paul Brennan/pixabay.com

  Innen a Monopoly-városba vezet az út, ahol különböző, interaktív elfoglaltságok várják a látogatókat, természetesen még mindig a játék szellemében. Van itt többek között börtön és vasútállomás, és természetesen a játéktelepülésnek elmaradhatatlan részét képezi a bank, ahol aranytéglákkal lehet pózolni. Ha mindez még nem lenne elég, az egyik szobában szélgéppel fújt játékbankjegyeket kapkodhatnak az efféle izgalmakra vágyók, emellett valódi nyeremékhez is hozzájuthatnak egy rullet segítségével.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!