Esti séta és ingyenes Holnemvolt Halloween várja a gyerekeket az Állatkertben

A Fővárosi Állat- és Növénykert is különleges programokkal várja a családokat halloween alkalmából - derül ki az esemény Facebook-oldaláról. Mint írják, az október 31-én, 18 órakor kezdődő, körülbelül három órás séta során többek között a tatu, a kígyó és a denevér kerülnek a figyelem középpontjába, de mellettük más, izgalmas állatokat is olyan közelről láthatnak a gyerkőcök, ahogyan egy hétköznapi látogatás során soha.

Zöld mamba az ÁllatkertbenForrás: Irén Nemess/pixabay.com

A sétára a szakvezetők nemcsak állati, hanem kultúrtörténeti érdekességekkel is készülnek, az állatkert sötét sétányai – és a kivilágított állatházai – bőven tartogatnak élményeket minden érdeklődő számára. Bővebb információk az esemény honlapján találhatók.

Ugyanebben az időpontban az Állatkert területén található Holnemvolt Várat is ünnepi pezsgés tölti meg, melynek keretében többek között tűzzsonglőr bemutató, családi tökfaragó műhely, boszorkányos arcfestés, bátorságpróba és boszorkánykonyha gondoskodik a hangulatról. A Holnemvolt Várba a halloweenjelmezben, arcfestéssel vagy töklámpással érkező, 14 év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek