Készítsen boszorkányos varázsszereket egy igazi kastélyban

Izgalmas délután vár a család minden tagjára a kismartoni Esterházy-kastélyban október 26-án, szombat 16 órától. Az eseményen gyógyfüvekkel és boszorkánytörténetekkel ismerkedhetnek a látogatók, és saját készítésű varázsszereket állíthatnak elő, amelyek valóban használnak nátha, torokfájás vagy fogfájás ellen, de a kastély és környéke már önmagában is megér egy kirándulást. 

A gyógynövény főzet valóban segítForrás: Ioulou Nash, Pixabay

A mondák szerint arrafelé egykor éltek boszorkányok. Most az is kiderül, hogy csúnyák vagy gonoszok voltak-e, és, hogy minden titkos dolgot ismertek-e.

A kismartoni (Eisenstadt) Esterházy-kastély a híres család központi rezidenciája, Burgenland legszebb barokk kastélya. A rendkívül színvonalasan, gazdagon berendezett termek és a csodálatos kastélypark meglátogatása a Fertő-tó környéki kirándulások kihagyhatatlan programpontja.

Meseszép kastély várja a látogatókatForrás: Johann Jaritz, Wikipedia

A fényűző, pompás termekben valósággal megelevenedik a hercegi múlt és az Esterházyak udvari élete. A kastély még ma is a kulturális élet centrumának számít: az épület különböző rendezvények és társadalmi események pazar színhelye. További információkat az esemény weboldalán találhatnak. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek