Hátborzongató halloweenra készül a Szegedi Vadaspark

A Szegedi Vadasparkban már évek óta hagyomány, hogy az utolsó nagy rendezvényüket október 31-én tartják. Ekkor halloween jegyében a borzongva szórakozásé a főszerep, 17.00-tól 21.00-ig ugyanis ajánlott felkészülni boszorkányok, vámpírok, állatemberek és egyéb furcsaságok látványára az esti séta során - derül ki a Vadaspark közleményéből.

Forrás: Szegedi Vadaspark

Emellett sok-sok vidám, néhol elgondolkoztató játék várja a látogatókat a vadasparki erdő sötétjében. Idén egy olyan állomással bővül a kínálat, amely a jövőbe vezet, pontosabban egy lehetséges jövőbe, amely talán borzongatóbb, mint a másvilági lények megidézése.

17-től 21 óráig különféle, szórakoztató játékokkal találkozhatnak az érdeklődők, lesz arcfestés az Oktatóházban, boszorkánykonyha a büfénél és Drakula hintóján is utazhatnak a bátrak a gazdasági bejáratnál. 17:45-kor megtekinthetik a borjúfókák esti tornáját, 18:30-kor pedig a Fire Fantasy Tűzzsonglőr Csapat fellépését az ázsiai elefánt-ház teraszán. 19 órától a csapat ugyanitt zsonglőr-játszóházat tart, 20:15-től pedig az oroszlánok és hiénák halloweeni vacsorájára kerül sor.

A jegyárak ugyanazok, mint napközben, de minden 14 év alatti gyermek, aki halloweeni jelmezben és/vagy arcfestéssel érkezik, kedvezményes belépésre jogosult!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek