Vasárnap állati nagy bulival készülnek a Noé Állatotthonban

  2019. október 6. vasárnap 10:00 és 16:00 óra között az év talán legnagyobb állatos bulijára várnak minden érdeklődőt a NOÉ Állatotthonban. Bár a legtöbb program most is elsősorban az állatokról szól majd, de szerepet kap a környezettudatos szemléletformálás, a vegetarianizmus és az erőszakmentes szemlélet és életmód bemutatása is.

  Az állatoknak és a gyerekeknek egyaránt jól esik a simogatásForrás: Noé Állatotthon Alapítvány/Facebook.com

  A színpadon fellép a PA-DÖ-DŐ, a Készenléti Rendőrség Zenekara, a One More Night Zenekarés Náray Erika. Lesz Macskából jeles szórakoztató sátor, jótékonysági MacsKávézó, történelmi játszóház, ládavasút, óriási ugrálóvár és meglepetés játékok. A gyerekeket kézműves programok, "ki tud többet az állatokról és a természetről", pontgyűjtő-, szellemi- és fizikai akadályverseny, illetve próbalovaglási lehetőség is várja, de lesz állatorvosi tanácsadás és tombola is, sok nyereménnyel.

  A részletekről és a további programokról bővebben az esemény Facebook-oldalán olvashatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!