Ennél vagányabb reptéri transzfert még biztosan nem látott

  A svéd, többnyire helyi járatokat üzemeltető BRA légitársaság honlapján előre le lehet foglalni egy alaszkai husky kutyák húzta szánt, azaz pontosabban reptéri transzfert. A lehetőséget a messze északon fekvő Sälen-Trysil repülőtéren lehet majd kihasználni.

  A kép illusztrációForrás: violetta/Pixabay

  A kutyafalka húzta szán a reptér és Hundfjället–Tandådalen települések, valamint a repülőtér és a Högfjälls hotel között szállítja az utasokat. A kalandos út 45, illetve 60 percet vesz majd igénybe, írja a Turiuzmus.com. A transzfert szervező cég, a Peakpoints ezen kívül is rengeteg hegyi túrát szervez, többek között olyanokat is, amelynél kutyaszánnal állnak a turisták rendelkezésére.

  A kutyaszán transzfert december 15. és április 15. között lehet bérbe venni, a 8-12 huskyból álló kutyacsapat egyszerre akár négy embert is el tud szállítani. Az árban benne vannak a különféle védőruhák és a szükséges felszerelések is. A nagyobb poggyászokat külön szállítják el, illetve 5 év alatti gyerekeknek sem ajánlják ezt a fajta transzfert.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!