Szombaton fergeteges utcabál lesz a 11. kerületben

Idén szeptember 21-én immár hatodik alkalommal rendezik meg az egészséges életmód köré épülő Pajkos Utcabált, melyről természetesen a fergeteges bulizás sem maradhat el. Szuper zenekarok és programok várják a családokat, a kicsik egyik kedvenc zenekara, az Alma együttes is fellép – olvasható a főszervező Omnivagus Egyesület Facebook oldalán, ahol további információkat találhat a rendezvényről.

Forrás: Omnivagus Egyesület/Facebook.com

 

A helyszín a 11. kerület szívében lesz, az Andor és Pajkos utca kereszteződésénél, ahol a gyerekeket Mini KÉK Túrával, Kreatív- és játszószigettel, képességfejlesztő akadálypályával, rekesz- és falmászással, valamint hófánkozással is várják.

Az egészségügyi szűrések, mérések, tanácsadások közben színpadi produkciók, Rock & Magic bemutató, és további meglepetés programok is várják! Kirakodóvásár, erdélyi ínyencségek, bor, sör, valamint alkoholmentes koktélok is szerepelnek a kínálatban. Az esti utcabálon a Rock Classix együttes gondoskodik a jó hangulatról. (Az esemény további szervezői: FejlesztőHáz és az ÉpKézLáb Alapítvány.)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek