Nyílt balettóra és könyvbemutató a Táncművészetin

Nyílt balettórán és könyvbemutatón is részt vehet az, aki a Kulturális Örökség Napjai alkalmából a Táncművészetin jár. Az esemény családbarát, az épületbejárás mellett fotófallal, jelmezekkel és berendezett enteriőrrel várják a látogatókat, beleértve a gyerekeket is - olvasható az Egyetem honlapján.

Forrás: Jabore/pixabay.com

A program idei felhívása azokra a terekre irányítja a figyelmet, amelyek kifejezetten a szórakoztatást szolgálják, ezért ebben az évben a szakmai életbe is betekintést nyerhetnek a látogatók. Szeptember 21-én három nyílt órát nézhetnek meg az Egyetemre érkezők. Épületvezetést szombaton 9, 10, 11, 14 és 15 órakor tartanak. A szakmai programok között az alábbi nyílt órák szerepelnek a B épület-ben, az Ifj. Nagy Zoltán színházteremben:

  • 9:00-10:30-ig balettóra
  • 10:45-12:15-ig néptáncóra
  • 14:00-15:30-ig balettóra

Az esemény kísérőprogramjaként 14 órakor tartják Lázár Antal Kossuth-díjas építész könyvének bemutatóját – jó idő esetén – a „C" épület tetőteraszán. Lázár tanár úr a Magyar Építőművészek Szövetségének volt főtitkára, majd elnökhelyettese, a Műegyetem építészmérnöki karának volt dékánja és tanszékvezetője, a kortárs építészet meghatározó alakja, aki a Magyar Táncművészeti Egyetem szakmai, „C" épületét is tervezte. Regisztrálni ezen a mail-címen lehet: mattyasovszky.nora@mte.eu 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek