Vihogó zebrákról készült kép is versenyez a legviccesebb állatfotó címéért

A 2019-es Comedy Wildlife Photography Awards döntősei ugyanúgy a világ legaranyosabb és legviccesebb állatfotói közül kerülnek ki, mint eddig is minden évben. A díjat két profi fényképész, Paul Joynson-Hicks és Tom Sullam alapította néhány évvel ezelőtt, hogy felhívják a figyelmet a környezet védelmére. Ezekkel a képekkel szeretnék közelebb hozni és jobban megismertetni az emberekkel az állatokat.

Comedy Wildlife Photography AwardsForrás: Peter Haygarth/Comedy Wildlife Photography Awards/Facebook

Idén több ezer nevezés közül választották ki a 40 döntőst, a különböző kategóriák győzteseit november 13-án fogják kihirdetni. Aki megnyeri a fődíjat, az a dicsősség mellé kap egy különleges, készzel készített trófeát, illetve egy egyhetes afrikai szafarit is.

Comedy Wildlife Photography AwardsForrás: Geert Weggen/Comedy Wildlife Photography Awards/Facebook

Nemcsak a zsűri döntése alapján lehet nyerni, a közönség is szavazhat. A móka mellett egyébként azért is megéri voksolni, mert a szavazók között egy egy iPad-et sorsolnak ki.

Comedy Wildlife Photography AwardsForrás: Eric Fisher Photography/Comedy Wildlife Photography Awards/Facebook

Összesen öt kategóriában hirdetnek majd nyertest. Egyrészt a fődíjért lehet indulni, másrészt szárazföldön, víz alatt, levegőben készült képekkel, illetve a legjobb portfólió is külön díjat kap, írja a Forbes. Szavazni, illetve a döntős képeken itt lehet derülni egy jót.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek