Piknikpléden heverészve lehet diafilmeket nézni és zenét hallgatni a város szívében

Egy hónapos ingyenes kulturális programsorozat veszi kezdetét csütörtökön a Városligetben. A Pavilon és a Magyar Zene Háza közösen szervezik meg a Zene a lombok alatt elnevezésű rendezvényt. A szervezők azt javasolják az érdeklődőknek, hogy vigyenek magukkal plédet, és teríték le a fűben.

A program csütörtök este a Parno Graszt lemezbemutató koncertjével kezdődik. Pénteken a Múzeumok a szabadban estek keretében Dj Peter Zsuffa és a Néprajzi Múzeum közös produkciója várja a közönséget. Szeptember 12-én startol a Pavilonkertben a Pecha Kucha Night Budapest őszi szezonja. A Pecha Kucha Night keretein belül a KÉK - Kortárs Építészeti Központ nyújt lehetőséget építészeknek, designereknek és művészeknek, hogy bemutassák a munkáikat. Szeptember 13-án a Diafilm Múzeum vetítésére invitálnak, ahol népszerű dj is várja az érdeklődőket.

Érdemes egy kis pikniket is összerkani a programraForrás: iordani/Shutterstock

Szeptember 14-én a Magyar Zene Házával együttműködésben hangszerkészítő gyerekfoglalkozással készülnek a szervezők. Szeptember 20-án a Szépművészeti Múzeum dj-vel közös programját láthatják, hallhatják az érdeklődők.

Szeptember 21-én és 22-én a Liget Street Art elnevezésű programon a Városligetbe látogatók betekintést nyerhetnek a városi művészet alkotói folyamatába. A street art alkotók a Liget jövendőbeli intézményeire, a múzeumok aktuális programjaira, gyűjteményeire reflektálnak saját stílusukban.

Szeptember 26-án a Virtuózok lépnek fel a Pavilonkertben. Szeptember 27-én The Qualitons koncertje lesz hallható, míg a záró programra október 4-én kerül sor JumoDaddy-vel, a nemzetközi szinten is ismert remixer-producerrel, írja az MTI.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek