Mesével és zenével várja a családokat a 40 éves Kaláka Fesztivál

  Beindult az idén 40 éves Kaláka Fesztivál - június 27. és 30. között az egri Érsekkertben dübörögnek a családi programok.

  Délelőttönként Gyerekfesztivált tartanak, délutántól éjfélig pedig egymást követik a koncertek; többek között a házigazda az 50 éves Kaláka is fellép Huzella Péterrel és Mikó Isvánnal.

  Kaláka FesztiválForrás: Kaláka Fesztivál/Facebook

  A gyerekprogramok szombat délelőtt indulnak be. 10.00 órakor megnyílik a Csupa Csoda Csodajátszótér, ahol egész délelőtt interaktív programokat tartanak a gyerekeknek. 10.30-kor érkezik az Apnoé Zenekar, 11.30-kor a Kaláka gyerekkoncertje következik, míg 12.30-tól a Kereplő Színház adja elő a Csizmás Kandúrt.

  Vasárnap is működni fog a játszótér, majd 10.30-tól a Belvárosi Betyárok lépnek fel, 11.30-kor Gryllus Vilmos zenél, 12.30-kor pedig Boka Vilmos meséli el a János Vitézt.

  A délután a szülőké: érkezik a Muzsikás, Szalóki Ági, a M.É.Z., Tompos Kátya, Szalonna és bandája, a Zűrös Banda és még sokan mások. A részletes programokat és a jegyárakat mind megtalálják a fesztivál honlapján.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!