Újra üzemel Dubrovnik turisztikai látványossága

  Nemrég adtunk hírt róla, hogy meghatározatlan időre kivonták a forgalomból a dubrovniki panorámafelvonót, amely a tengerparti város közkedvelt turisztikai eszközének számít. Egy váratlan fordulat után, most mégis beüzemelték a szerkezetet - tette közzé a horvátországi HrTurizam.

  Újra üzemel a panoráma felvonóForrás: Shutterstock / Készítette: jack1986

  A panorámafelvonó több hónapig egy helyben állt, és egy turistát sem szállított a város fölé. A szüneteltetést számos jogi vita előzte meg a város és a tulajdonos cég között, de úgy fest a főszezon kezdetére sikerült közös nevezőre jutniuk és ismét lebeghetünk a történelmi utcák fölött.

  Ez egy remek lehetőség arra, hogy a magasból is megcsodálhassák az érdeklődők a város panorámás látképét és a tengert. A turistákat a 415 méteres magasságban egy étterem is várja, ahol lenyűgöző kilátás mellett lehet megebédelni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!