Nyissuk együtt a nyarat a Városmajorkával

  Új sorozattal nyitja meg a nyári szezont a Majorka bisztró Budán. A 2019. június 8-ra tervezett délutánon lesznek zenés és közösségi programok, street art worshop kicsiknek és nagyoknak, illetve egy kiállítás is, Gömbös János alkotásaiból - olvasható az esemény Facebook oldalán.

  Forrás: Majorka / Facebook,com

  A Városmajorka névre keresztelt ingyenes szezonnyitón a bisztró előtti szabadtéri rész pétanque pályává alakul, kora délután pedig kiscsoportos kézműves és kreatív foglalkozásoknak ad helyet, ahova este 18 óráig becsatlakozhatnak a környéken kiránduló gyerekek és felnőttek egyaránt.

  A Street Art Workshop 16 órakor kezdődik és 19 óráig tart majd. A foglalkozást Daniel Floxx tartja, akivel kipróbálhatjuk milyen technikákkal dolgoznak a köztéri alkotók. Gyakorolhatunk majd sablon festést festékszóróval, plakát ragasztást, illetve trükköket a gyors és nagy méretű rajzok elkészítéséhez. A workshop végére egy közös falfestményt is készítünk!

  Desing: Viviane GulacsyForrás: Majorka / Facebook,com

  A zenei hangulatfestést 15 órától Gilbert Pomelo szolgáltatja, után érkezik a jazzbois trio, 19:30-tól pedig rozsomák pörgeti a vinyl lemezeket!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!