Játékvárossá változik Sopron városrésze a hétvégén

  Június 1-jén, azaz a következő szombaton tartják az idei Városi Gyermeknapot Sopronban, a Jereván lakótelepen, a Kodály téren. Az előző éveknél is színesebb és változatosabb programok várják a gyermekeket és családokat az eseményen, ami nem csak a lakótelep, de az egész város egyik legnépszerűbb rendezvénye – írja a Sopron Média.

  Vidám gyerekek a légvárbanForrás: Shutterstock / Készítette: Olesia Bilkei

  A vendégeknek óriási játékváros épül: lesz játszóvár, csúszda, ugrálóvár, a legkisebbeknek a hagyományos fajátékok parkja, kézműves sátor, arcfestés és lufihajtogatás.A gyerekek izgalmas tombolahúzáson is részt vehetnek, a mókában ingyen vehetnek részt a kicsik és nagyok. Emellett tűzoltó- és rendőrautóba, a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön rabszállítójába és mentőautóba is beszállhatnak a lurkók, ezért az ilyenkor szokásos szirénázás is jelezni fogja, hogy június 1. a gyermekek, egyben a családok napja lesz Sopronban.

  A hangulatot a vidám színpadi műsorok fokozzák majd: fellép a Varnyú Country együttes és a BKS zenekar is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!