Bábok Éjszakája lesz ma a Holnemvolt Várban

A Fővárosi Állat- és Növénykert játszóparkjában, a Holnevolt Várban rendezik meg május 24-én, azaz ma este a Bábok Éjszakáját. A programok este 18.00-tól 23.00 óráig tartanak.

Forrás: Pezibear/Pixabay

A programok között szerepel kézműves bábkészítés, rengeteg játék és a bábművészet különböző műfajait képviselő előadás, olvasható a Fővárosi Állat- és Növénykert sajtóközleményében. A Ziránó Színház Babszem Jankó kalandjait meséli el, Sarkadi Bence, a világjáró bábművész marionett előadással érkezik, Bandi bá' Papírszínházat hoz, Pályi János Vitéz László történetét adja elő.
A Bábok Éjszakáján találkozni lehet majd Süsüvel, a sárkánnyal, ki lehet próbálni a Holnemvolt Vár többszintes, a magyar állatmeséket felelevenítő játszóházát, a Hetedhét Palotát, és meg lehet csodálni a gólyalábas zsonglőröket is. Ezen kívül ki lehet próbálni az összes itt található játékot is a Varázspadlástól a kisvasútig.

A Holnavevolt Vár pénteken 17.00 óráig tart nyitva, majd egy órára bezár és a Bábok éjszakájára nyit meg újra. A belépő a rendezvényre egységesen 2 000 forintba kerül. További infók a Holnevolt Vár honlapján olvashatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek