Bábok Éjszakája lesz ma a Holnemvolt Várban

  A Fővárosi Állat- és Növénykert játszóparkjában, a Holnevolt Várban rendezik meg május 24-én, azaz ma este a Bábok Éjszakáját. A programok este 18.00-tól 23.00 óráig tartanak.

  Forrás: Pezibear/Pixabay

  A programok között szerepel kézműves bábkészítés, rengeteg játék és a bábművészet különböző műfajait képviselő előadás, olvasható a Fővárosi Állat- és Növénykert sajtóközleményében. A Ziránó Színház Babszem Jankó kalandjait meséli el, Sarkadi Bence, a világjáró bábművész marionett előadással érkezik, Bandi bá' Papírszínházat hoz, Pályi János Vitéz László történetét adja elő.
  A Bábok Éjszakáján találkozni lehet majd Süsüvel, a sárkánnyal, ki lehet próbálni a Holnemvolt Vár többszintes, a magyar állatmeséket felelevenítő játszóházát, a Hetedhét Palotát, és meg lehet csodálni a gólyalábas zsonglőröket is. Ezen kívül ki lehet próbálni az összes itt található játékot is a Varázspadlástól a kisvasútig.

  A Holnavevolt Vár pénteken 17.00 óráig tart nyitva, majd egy órára bezár és a Bábok éjszakájára nyit meg újra. A belépő a rendezvényre egységesen 2 000 forintba kerül. További infók a Holnevolt Vár honlapján olvashatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!