Badacsonyörsi arborétumba pillanthatunk be a nyílt napon

  Nyílt napot tart a Balaton-felvidék egyik legszebb arborétuma, a badacsonyörsi Folly május 11-én – közölték a szervezők a Facebookon. Kezdjünk a legfontosabbal: a belépés ingyenes lesz a családi nyílt napra.

  Rengeteg programmal készülnek. A gyerekeknek 10 órától egész napos arcfestés jár, 10-18 között pedig a Fanyűvő játékparkban játszadozhatnak. És akkor a Buboréktündér megjelenéséről még nem is tettünk említést.

  A felnőttek sem unatkoznak majd, hisz egész nap kézművesek és helyi termelők vásárában lehet venni ezt-azt. Nemzetközi dendrológiai szaktekintélyek vezetett túráján is részt vehetünk, de lesz traktoros birtoktúra, solymász bemutató, vezetett séta madárlesre, tobozaukció és tombola is.

  Gyerekmóka a Folly Arborétumban.Forrás: Folly Arborétum és Borászat/Facebook

  Zenei fellépőkkel sem fukarkodnak, Szakonyi Milán, Hajdú Klára, Hangácsi Márton és a végén, 18:30-tól a Stereo Swing is tiszteletét teszi.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!