Pandora minden élőlényét elhozzák a Budapesten nyíló Avatar kiállításra

Közel három méter magas humanoid lények, belső fénykibocsátásra képes növények és a Na'vi nép különleges élővilága – február 2-től Európában a hazai rajongók járhatják be elsőként az Avatar látványosnak beígért kiállítását a fővárosi Andrássy Élményközpontban. Az interaktív játékokkal felszerelt élménytárlat Pandora lélegzetelállító környezetét és lenyűgöző teremtményeit igyekszik számos látványelem segítségével bemutatni.

Forrás: Avatarkiallitas.hu.

Az Avatar: Discover Pandora című kiállítás európai turnéja egy idegen világ lenyűgöző szépségét mutatja be, egyedi betekintést kínálva, hogy Pandora szemszögéből milyennek látszik saját bolygónk. A szórakoztató és oktató kiállítás látogatói Pandora világának tudományos és csodálatos jelenségeit ismerhetik meg. A látogatók interaktív módon vehetnek részt Pandora életében, megismerhetik változatos növény- és állatvilágát, egzotikus vadállatait valamint az itt élő Na'vi nép lenyűgöző kultúráját és mondavilágát.

Forrás: Avatarkiallitas.hu.

Ismereteket szerezhetnek a Pandora felfedezését lehetővé tevő űrutazásról és tudományos eredményekről az Alpha Centauri naprendszerben, felfedezhetik Pandora lenyűgöző környezetét és világát, megismerve élőlényeit, illetve azt, hogy mit tanulhatunk tőlük saját bolygónkról. Találkozhatnak Pandora őslakosaival, beszélgethetnek a Na'vi néppel, a 270 centiméternél is magasabb humanoid lényekkel kultúrájukról, nyelvükről illetve zenéjükről.

Forrás: Avatarkiallitas.hu.

Megtapasztalhatják, milyen gyönyörűek Pandora világának ékszerként ragyogó, belső fénykibocsátásra képes növényei és állatai, beszélgethetnek a Tündérasszonyokkal, megismerhetik az AMP mobil páncélruha használatát, és beleképzelhetik magukat az Avatar Programba – sorolja a programelemeket a szerkesztőségünkbe érkezett közlemény, miközben hozzáteszi, hogy James Cameron 2009-es Avatar című mozifilmje a filmtörténet egyik legsikeresebb alkotása, amelyhez hasonlóan eredeti és újszerű élményt kínálnak február másodikától a tavaly megnyílt Andrássy Élményközpontban berendezett kiállításon is.

A 9-től délután kettőig foglalható jegyek hétköznap felnőtteknek 4800, gyerekeknek 12 éves korig 3400, diák és nyugdíjas jegy 4100 forintba kerül, délutáni és hétvégi időpontokban azonban magasabb jegyárakkal kell kalkulálni.

Forrás: Avatarkiallitas.hu.

Az Avatar elnyerte a legjobb film címet a Golden Globe Awards díjátadón, számos egyéb Academy Awards díjat kapott, és hamarosan négy folytatás is követi, az elsőt várhatóan 2020. december 18-án mutatják be.

Van még fotó, kattintson!Forrás: Avatarkiallitas.hu.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek