Ötven egészen különleges fotót láthat Budapestről a Madách téren

  A Budapest Bike Maffia és a Café Art harmadik alkalommal hirdette meg hajléktalan embereknek szóló fotópályázatát, a MyBudapest Photo Projectet. A fényképekből összeállított válogatás – amelyeket 100 egyszer használatos kamerával készítettek – szeptember 10. és 16. között látható a Madách téren. A kiállított képek olyan helyszíneket és szituációkat mutatnak be, amelyek máshogyan szemléltetik a főváros és az emberek kapcsolatát.

  Forrás: Béres Ádám

  A fotókon keresztül egészen másképp ismerhetjük meg a budapesti utcákat, és másképp láthatjuk az emberi életeket is. A kiállítás ideje alatt a helyszínen és a MyBudapest Photo Project Facebook-oldalán  lehet szavazni a kedvenc képünkre, amelyek közül a legjobb 13 bekerül a MyBudapest Photo Project 2019-es naptárjába. A 13 alkotó között a naptáreladásokból származó teljes bevételt szétosztják. 

  Forrás: Béres Ádám
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!