Három napig a csapból is zene folyik Vácott - ingyenesen!

  Ma kezdődik és vasárnapig várja a közönséget színházi előadásokkal, kiállításokkal, komoly- és könnyűzenei koncertekkel, valamint gyerekprogramokkal a Váci Világi Vigalom sorozat.

  A huszonhatodik alkalommal megszervezett kulturális kavalkádot évről-évre több mint tízezer magyar és külföldi látogató keresi fel. A város templomaiban komolyzenei együttesek adnak szakrális koncerteket, a Duna-parti nagyszínpadon pedig olyan fellépők adnak koncertet, mint Ken Hensley a Cry Free kíséretében, a P. Mobil egykori tagjaiból alakult Mobilmánia vagy Varga Miklós és a Band. 

  váci vigalomForrás: Facebook

  A három nap programkínálatában szerepel még az Amigod, a Wellhello, a Kaláka, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, a Stardust, valamint az Irigy Hónaljmirigy koncertje is, a Pannónia Házként ismert múzeum udvarán pedig a Rák Béla Combo lép fel, amelyet a DAS Trió és a Trió Áfium követ.
  A gyerekeknek számos kézműves foglalkozással készülnek, a Pannónia Ház udvarán régi játékokkal, szombaton víziparkkal várják a családokat.

  A Váci Világi Vigalom műsorkínálatát számos kísérőprogram is színesíti, a háromnapos rendezvénysorozatot vasárnap este tűzijáték zárja. A fesztivál ingyenesen látogatható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!