Eredjen Veszprém legendáinak nyomába egy ingyenes túrán!

  Szerdán kezdődik Veszprémben az Utcazene Fesztivál, és ezzel összefüggésben egy ingyenes, vezetett idegenvezetésen is részt vehet.

  A garantált, gyalogos városnézés keretében szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára. Találkozási pont: Szentháromság tér (Veszprémi Vár területén), július 18-án szerdán este 18.30 órától, a tervezett útvonal pedig: Várnegyed északi része - Szerelem-sziget - Margit-romok. A séta minimum 5 fő részvételével indul. 

  Forrás: Veszprém Tourinform

  Ha tippelnünk kellene, nagy hangzavarban zajlik majd az idegenvezetés, ugyanis ami az Utcazene Fesztivált illeti, összesen nyolc színpadon lépnek majd fel együttesek szerdától vasárnapig, emellett pedig két "utcazenei megálló" is lesz (a Kossuth és a Rákóczi utcán). A program olyan kimerítő, hogy meg sem kíséreljük leírni, bővebben itt találja.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!