Sártó és spriccelő tengeri csillag – Ilyen egy ingyenes vizes játszótér

  Világítótoronnyal, csúszdával, kalózhajóval, spriccelő tengeri csillaggal, és sarazós homokozóval nyílt meg Kispesten Budapest legnagyobb vizes játszótere, ahova teljesen ingyenes a belépés.

  A gyerekek már megnyitása után pár órával birtokba vették a játszóteret, aminek 9 különböző játéka a nagyobbaknak és a kisebbeknek is egyaránt megfelel. A tér közepére került világítótorony uralja a terepet, de nem csak látványelem, hálókkal, mászólyukakkal és a tetején biztonsági ráccsal várja az idősebb gyerekeket – írta a Minimatine.hu, miután kiskorúakkal tesztelték a játszóteret.

  Forrás: facebook.com/Kispest Város

  A vizes játéktér nem lenne teljes, ha nem tartozna hozzá egy gátas-vizezős, sározós homokozós placc, ahol kis medrekben terelhetjük a mini patakokat. A játszótér-tesztelők szerint kerüljön a táskánkba étel-ital, sapka és napkrém, valamint váltócipő és kishajó, ha nem szeretnénk, hogy a papucs ringatózzon a patakok hullámain.

  Játszótéri ivókútForrás: facebook.com/Kispest Város

  A 8 és 21 óra között nyitva tartó parkba érdemes reggel vagy késő délután menni, mert egyébként kevés az árnyék, illetve figyeljünk az időjárásra is, mert a vizes elemek 20 fok alatt nem működnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!