Százötven nyelven írták fel a vonat szót a MÁV jubileumi mozdonyára

  A vonat szó 150 nyelvre lefordított változatából készült feliratok díszítik azt a mozdonyt, amellyel a MÁV fennállásának másfél évszázadát ünnepli. A Magyar Posta ebből az alkalommal jubileumi bélyegblokkot bocsátott ki - olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

  Július 6-án mozdony- és tisztavatási ceremóniával, kitüntetések átadásával, jubileumi postabélyeg bemutatásával, majd másnap országszerte családi programokkal ünneplik a MÁV-csoport dolgozói az állami vasúttársaság megalakulásának 150. évfordulóját és a 68. Vasutasnapot.Szombaton összesen hat helyszínen (a budapesti Vasúttörténeti Parkban, Békéscsabán, Celldömölkön, Dombóváron, Nyíregyházán és Szolnokon) tartanak koncerteket, sport- és főzőversenyeket, szórakoztató és családi programokat. A vonat szó százötven nyelven feskiccelt változataival díszített mozdony pedig így néz ki:

  Forrás: MÁV
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!