Ezeken a helyeken csobbanhatunk olcsóbban a Strandok Éjszakáján

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére kilencedik alkalommal rendezik meg a Strandok éjszakáját. Ezért július 27-én kollektív csillaglesre készítik fel a hazai strandok és fürdők medencéit.

Ezen a napon országszerte hosszabbított nyitva tartással, kedvezményes belépőkkel, élő koncertekkel, DJ-kel, táncosokkal, tűz-zsonglőrökkel, szaunaprogramokkal, tűzijátékkal és habparty-val várják a fürdőzés szerelmeseit. A legtöbb fürdő a Strandok Éjszakáján éjfélig, de akár hajnal 2 vagy 4 óráig is nyitva tart. 

Forrás: Kecskemetifurdo.hu

Az eseményhez csatlakozó és kedvezményeket, programokat kínáló fürdők száma minden évben növekszik. Így a fürdőzők ezen a napon már egyre több vizes intézménybe juthatnak el az egész ország területén. Az alábbi lista nem teljes, a Magyar Fürdőszövetség honlapján folyamatosan bővül. De azért mutatjuk, melyek azok a fürdők, amelyek már meghirdették erre az éjszakára programjaikat és kedvezményes belépőiket.

Ezekben a medencékben holdfényben ücsöröghet:

- Napfényfürdő Aquapolis, Szeged: 2 100 Ft helyett 1 800 Ft-ért válthatunk belépőt a fürdőbe. Szauna szeánszokkal és koktélbárral várják a vendégeket este nyolctól éjfélig.
- Aquaworld Resort, Budapest: DJ-vel, tűzzsonglőrökkel, szauna szeánszokkal, és táncosokkal várják a vendégeket a fürdőben. A kedvezményes belépőjegy aznap 3 690 Ft. Hosszabbított nyitvatartás 01.30 óráig.
- Anna Gyógy-,Termál- és Élményfürdő: az éjszakai fürdőzés 21.00-24.00-ig tart kedvezményes 1 000 Ft-os áron.
- Harkányfürdő: ezen a napon este tízig várják az érdeklődőket a fürdőben.
- Sárrét Kincse Püspökladányi Gyógyfürdő: a gyógyfürdőben 15.00-tól minden belépőből 50% kedvezményt adnak. A fürdő 22.00-ig tart majd nyitva, és 3 alkalommal vízi aerobicot tartanak majd a vendégeknek.
- Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központ: medence party DJ MAD aka GustavM-mel! 50%-os kedvezmény-t adnak, így a belépő szaunahasználattal 1 200 Ft. A fürdő 20.00-24.00-ig tart majd nyitva.
- Dévaványai Strandfürdő és Gyógyászat: éjfélig várják a vendégeket, továbbá kedvezményes csoportos belépő váltásra is van lehetőség 550 Ft-os áron.
- Kumánia Gyógy- és Strandfürdő: habparty és éjszakai fürdőzés éjfélig! 20.00-tól a belépő 900 Ft.
- Zalakarosi Fürdő: zenés éjszakai fürdőzés 21.00-02.00-ig. A belépő ára 2 490 Ft/fő, de elővásárlásra is van lehetőség itt.
- Kecskeméti Fürdő: az éjfélig tartó buliban élő DJ Show, lézer show, táncfellépés, tűzzsonglőr és ajándék világító karkötő várja a vendégeket. A belépő ára 14 év felett 1 300 Ft/fő, 14 év alatt 900 Ft/fő. A helyszín jó idő esetén a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark (Kecskemét, Csabay Géza krt. 3.), rossz idő esetén a szomszédos Kecskeméti Fürdő.
- Tisza Parti Gyógy- és Élményfürdő: a fürdőzés éjfélig tart, Vastag Csaba koncert 20.00-tól, pizza- és koktélkupon, lézershow, tűzzsonglőr. A napi belépő ára tartalmazza az éjszakai fürdőzésen és programokon való részvételt.
- Kehida Termál-, Gyógy- és Élményfürdő: 2 órával hosszabb nyitvatartással várják a vendégeket.
- Saliris Resort Spa & Gyógy- és Termálfürdő: 17.00-kor Aquazumba, 14.00, 16.00 és 18.00-kor szaunaceremóniák. A belépőre 10% kedvezményt adnak a fürdő honlapján letöltött szelvénnyel. A fürdőzés este 22.00 óráig tart majd.
- ,,Bio" Flexum Termál Gyógyfürdő: a medence partjára sztár DJ-t ígérnek.
- Dávodi Gyógyfürdő: a program 21.00-24.00-ig tart majd, tűzijáték, éjfélkor élőzene, koktélbár várja a vendégeket. Belépőjegyek: Egésznapos jegy +500 Ft, 20.00-tól 18 év alatt 490 Ft, 18 év felett 990 Ft.
- Makói Hagymatikum: zenés éjszakai program, koktélpult. 19.30-tól a fürdőbelépő 1 500 Ft, makói lakosoknak 1 200 Ft. A buli éjfélig tart majd.
- Akácliget Gyógy és Strandfürdő: vízijáték, tűzijáték, The Best Company koncert éjfélig.
- Borbála fürdő, Algyő: 20% kedvezményt biztosítanak a fürdőbelépőből. A rendezvény éjfélig tart majd.
- Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő: filmvetítés az ikermedencénél és ingyenes csúszdahasználat 21.00-24.00 között. A belépő ára 1 200 Ft.
- Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark: hastáncosok, tűzzsonglőr, koktélshow várja a vendégeket másnap hajnali egyig.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek