Dinókkal alhatnak a gyerekek Orlandóban

Ennél közelebb valószínűleg nem kerülhetnek a Jurassic-rajongók az akcióhoz, mint az orlandói Universal élménypark szállodájában.

A Jurassic lakosztályokba lépve a vendégek padlótól a mennyezetig csak dinós témájú dolgokba botlanak – írja a Travel and Leisure. A padlón hatalmas lábnyomok, mintha csak most vágtatott volna erre egy megtermett dinó. A két ágyat úgy tervezték meg, hogy a filmben a turistákat szállító, forgó élményvasútra hasonlítson. Az ágynemű tervezői a Jurassic World laborjaiban látott kémcsövekből merítettek ihletet.

A gyerekrészleg közvetlenül a szülők szobájából nyílik, így nem tudnak megszökni, hogy valódi kalandokat éljen át. A mintegy hatvan négyzetméteres lakosztályban öten alhatnak, és csúcsszezonban egy éjszaka 489 és 679 dollár (136 ezer és 189 ezer forint) között lesz. 

Ezért a pénzért azonban extrás jegyek is járnak a Universal Studios élményparkjába: többek között a sorbanállást spórolhatják meg maguknak, illetve láthatják Blue-t, a Jurassic World film egyik raptorát. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek