Új csúszdapark nyílik a mezőkövesdi fürdőben

  Június 16-tól vehetik birtokba a fürdőzők a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben kialakított új csúszdaparkot. A tavaly átadott fedett élményfürdő után ezúttal 728 méternyi új csúszdapályát alakítottak ki, amelyen egy időben nyolcan csúszhatnak le, majd csobbanhatnak a medencékben.

  Forrás: Tourinform-Mezőkövesd

  A szerkesztőségünkbe érkezett közlemény szerint a legbátrabbak az indítótornyot fogják szeretni, amelynek tetejéről csúszógumikkal vághatnak neki a varázsalagútnak vagy az ingának, de hasonlóan izgalmasnak ígérkezik a középső szintről elérhető anakonda és ufó testcsúszda is. Akik pedig nagyon akarják, azok az időmérő szerkezettel ellátott, négypályás versenycsúszdán mérhetik össze tudásukat. A Zsóry-fürdőben a nyári és a téli időszakban is üzemelnek a gyerek- és élménymedencék, de mostantól néhány csúszdát is négyévszakossá tettek.

  Forrás: Tourinform-Mezőkövesd
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!