Kalandpark nyílik júliusban Kerecsenden

A kis Heves megyei községben, Kerecsend határában, a 3-as főút mentén található területen kaland- és élménypark nyílik júliusban - írja  a Turizmus.com. A turisztikai célokra létrehozott Kerecsendi Malomparkban a Lepres-család már tíz éve dolgozik, ez idő alatt több szálláshelyet és rendezvényhelyszínet hoztak létre.

Most épp egy kaland- és élményparkot építenek. A gyerekeknek kialakítanak egy akadálypályát, lesz egy 90 méter hosszú földalatti labirintus a parkban, egy 12 méter magas mászófal, és 14 méter magasan egy 66 méter hosszú kötélpályás átcsúszórendszert is kialakítanak.

Forrás: Mentusz Károly / Turizmus.com

Azokra is gondolnak, akik a kiskorúakat csak elkísérik a kalandparkba. Számukra a fából készülő tornyok között - 5 méter magasan - egy 72 méter hosszú vietnami függőhidat létesítenek, ahol biztonságosan járhatnak és szemmel kísérhetik a legkisebbeket. Bár a Kerecsendi Malompark oldalán még mindig csak látványtervek vannak, és a 2017-es nyitásról írnak, ha minden jól megy, júliusban tényleg sikerül megnyitni az új élményparkot.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek