Veszprém családbarát programözönnel és kisvonattal nyitja a tavaszt

  Idén második alkalommal kerül megrendezésre Veszprémben a Tavaszi Tekergő – Turisztikai szezonnyitó és vásár, mely több helyszínen is izgalmas programokkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

  A programkiírás olyan hosszú, hogy végigolvasni is nehéz, ezért kiválasztottunk néhányat, ami különösen jól hangzik: lesz szabadtéri szabadulós játék, papírszínház Angyalbárányok farkasbőrben: átváltozós papírfigurák címmel, és "titkos helyekre" is bepillantást nyerhetnek az érdeklődők, például a Petőfi Színház kulisszái mögé, és megtudhatják, hová vezet a Művészetek háza titkos lépcsője.

  Forrás: Flickr.com

  A Víziközmű Múzeum ingyenesen lesz látogatható, és a Veszprém Arénát is díjmentesen bejárhatják - ez utóbbi programra regisztrálni kell, mert csak öt vezetett túra indul a nap folyamán. 

  Veszprémvölgy és az Óváros tér között ingyenes kisvonat közlekedik.

  A részletes programleírást és információkat a rendezvény honlapján találja.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!