Ingyenes nyílt nap a Gyermekvasúton és az Óbudai buszgarázsban is!

  2018. április 14-én, szombaton 10 és 17 óra között nyílt napot tartanak a Gyermekvasút járműtelepén, ahol az érdeklődők megtekinthetik többek között a ritkábban forgalomba kerülő járműveket is, az Óbudai autóbuszgarázsban pedig veterán oldalkocsival is motorozhatnak. A két eseményt nosztalgiajárat köti majd össze.

  Ami Hűvösvölgyet illeti, bemutatják munka közben hazánk egyetlen keskeny-nyomközű fordítókorongját, és a látogatók bepillanthatnak a kisvasút műszaki bázisára is.

  Forrás: Facebook

  Déltől a hűvösvölgyi járműtelepen megtekinthetőek az elmúlt évben felújított járművek, délután pedig közlekedni fog az életnagyságú Lego-mozdony, melyen februárban már utazhattak a gyerkőcök.

  További részleteket az esemény közösségi oldalán talál.

  Ilyen Ikarusok is lesznek majd az Óbudai garázsbanForrás: Facebook

  Mindeközben Óbudán is családi napot tartanak, ahol akár autóbuszt is vezethetnek az érdeklődők, erre és telephely-, illetve műhelylátogatásra előzetesen regisztrálni kell. Itt toboroznak majd gyermekvasutasokat is. Mint az esemény közösségi oldaláról kiderül, a regisztrációk a BKV Zrt. hivatalos oldalán lesznek elérhetőek hamarosan.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!