Szeretné tudni, mit csinál a bagoly éjjel? Kalandtúrázzon!

Régóta álmodozik egy éjszakai kalandtúráról? Szeretné tudni, hogy mitől fényvisszaverős az éjszakai állatok szeme? Kíváncsi, hogy a baglyok mit csinálnak az éj leple alatt? Akkor menjen el márciusban és áprilisban péntek esténként a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetéseinek egyikére, és megismerheti az éjszaka titkait – kicsit másképp.

A Budakeszi Vadaspark által minden évben megrendezett Éjszakai Kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében nyerhetnek bepillantást a vadaspark záróra utáni életébe. Az éjszakát a máskor nem hallható zajok, neszezések, kaparások, horkantások, huhogások és szárnysuhogások teszik még izgalmasabbá, az éjszakai égbolt sejtelmes fényeinek díszlete pedig tovább fokozza az amúgy is vibráló hangulatot.

Forrás: Budakeszi Vadaspark

Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat, és előre regisztrál a lenti időpontok egyikére. A leendő látogató hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világítóeszköz (zseb- és/vagy fejlámpa), de a melegebb öltözék és a bátor hozzáállás se maradjon otthon.

Az Éjszakai Kalandtúrák időpontjai:

2018. március 2., 9., 16., 23., 30.

Gyülekező a főbejáratnál: 18:00 órakor

2018. április 6., 13., 20., 27.

Gyülekező a főbejáratnál: 19:00 órakor

A program körülbelül 2 órás, és a meghirdetett napokon maximum 2 x 50 fős csoport indulhat. Jelentkezni a budakeszi.vadaspark@bkvp.hu címen lehet, az üzenet tárgya „Éjszakai túra" legyen. A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik előzőleg e-mailben jelezték szándékukat!

Az Éjszakai Kalandtúrára a felnőttjegy 2200 Ft, a gyerekjegy (2-14 éves korig) 1100 Ft.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek