Rémisztő hangulattal készülnek a balatoni hajók a hétvégére

  Rémisztő hangulattal készülnek a balatoni hajók a hétvégére

   

   A BAHART az idei évben már Siófok mellett Balatonfüredről is elindítja 2017. november 3-án Halloween témájú hajóprogramjait. Egyaránt gondolva a kicsikre és a nagyokra, mindkét településen gyerekhajóval és party hajóval is várják az érdeklődőket.

  Fotó: Balatoni Hajózási Zrt / Facebook

  A másfél órás Halloween Gyerekhajón interaktív gyerekprogrammal, „szellemes" feladatokkal, kreatív foglalkozásokkal, játékkal, arcfestővel, csillámtetoválással szórakoztatják a fiatalabb korosztályt. A rendezvényen ott lesz Füred Kapitány is, a balatoni mesehős, aki kincsvadászatot tart a BAHART-hajón.

  Halloween Gyerekhajók indulnak november 3-án 15.00 órakor Siófokról a Füred katamarán fedélzetén, Balatonfüredről a Szigliget hajó fedélzetén. Felnőttjegy 2100 forint, a gyermekjegy (4-14 év) pedig: 1800 forint.

  Ami a felnőttek buliját illeti, a kétórás Halloween Party Hajón zenével és a büfében megvásárolható „mágikus koktélokkal" várnak mindenkit.

  Halloween Party Hajók indulnak november 3-án 19.00 órakor Siófokról Füred katamarán fedélzetén, Balatonfüredről a Szigliget hajó fedélzetén. Felnőttjegy 2200 forint, a gyermekjegy (4-14 év) pedig: 1540 forint.

  Beöltözni nem kötelező, mégis rémisztően ajánlott, hiszen a jelmezben érkezőket extra meglepetéssel jutalmazzák.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!