A Disney érzi az idők szelét: mostantól a házi kedvenceket is vihetjük Orlandóba

  A Disney érzi az idők szelét: mostantól a házi kedvenceket is vihetjük Orlandóba

  Az orlandói Walt Disney World mostantól engedélyezi, hogy a vendégek kutyával szálljanak meg az élménypark öt szállodája közül négyben – írja a Travel and Leisure.

  Nem csak hogy beengedik a négylábúakat, de a recepción a bejelentkezéskor az állatok is kapnak „üdvözlőcsomagot": kosarat, eldobható zacskókat, tálkát, szőnyeget és azonosító névtáblát – sőt, még térképet is a környékbeli kutyasétáltatáshoz. Ezenkívül egy olyan táblát is magukkal vihetnek, amely a kilincsre akasztva a személyzetnek jelzi, hogy kutya lakik bent.

  A Yacht Club mellett kellemes sétákra nyílik lehetőség a kedvencekkelFotó: Walt Disney World / Facebook

   A Yacht Club szálláshelyen mindez éjszakánként 75 dollár pluszt jelent a vendégnek, míg a többi három szállodában 50 dollárt. Az ötlet az élménypark reményei szerint jelentősen növeli majd a vendégek életminőségét, hiszen így napközben többször is visszatérhetnek kutyájukhoz egy-egy ölelésért vagy sétáért.

  Ahhoz, hogy a kutyával is csupa móka és kacagás legyen a nyaralás, érdemes néhány tanácsot betartanunk.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!