Apartmanházakat építene az Airbnb

Apartmanházakat építene az Airbnb.

 Az Airbnb megtette az első lépést a saját márkás szálláshelyek létrehozására. Ezzel a cég tovább szélesíthetné bevételforrásait, kompenzálva az online platform lassult növekedését és a több helyen egyre szigorúbb jogi szabályozásokat - írja a Turizmus.com a The Information című online lap értesülései alapján.

A lap szerint az Airbnb már az épület dizájnjáról tárgyal a dél-floridai székhelyű Newgard Delopment Group ingatlanfejlesztő céggel, de nem lesz az ingatlan tulajdonosa, csak a márkanevet adja hozzá. A komplexumban apartmanok százainak lesz hely és várhatóan a Florida állambeli Kissimmee-ben épül majd meg.

Úgy tudják, a fejlesztő célja, hogy olyan bérlőket találjanak, akik részmunkaidőben dolgoznak Orlando környékén, az év nagy részében pedig máshol élnek és távollétükben szívesen keresnének pénzt a szobák vagy a teljes lakás kiadásával. A lakók, a Newgard Development és az Airbnb egyaránt részesedne a bevételből, melyhez az Airbnb biztosítaná a foglalási felületet és a marketing tevékenységet.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek