Sétahajózzon a Gemenci erdőben a nemzeti ünnepen

  Sétahajózzon a Gemenci erdőben a nemzeti ünnepen

  2017. augusztus 20-án erdei vasutazással egybekötött élményhajózás várja a kíváncsi turistákat. A közel egyórás vízi kirándulás alatt szakvezető mutatja be a Gemenci erdő különleges értékeit. Az érdeklődők megcsodálhatják a sokszínű madárvilágot és kis szerencsével még szomját oltó gímszarvast vagy vaddisznót is megfigyelhetnek.

  Fotó: Gemenc Zrt. Ökoturisztikai KözpontForrás: Travelo

   A sétahajók a Gemenc – Dunapart kikötőből indulnak és csak Gemenc északi kapujából, a Keselyűsi Fogadóépülettől kisvasúttal közelíthetők meg. Az ünnepi hétvégén a Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központjának „Gemenc kincsei" című interaktív kiállítása, a „Méhészeti Gyűjtemény" (Nagyrezét), a Halászati Kiállítás" (Lassi), Molnárka tanösvény, valamint a Gemenci Erdei Vasút menetrend szerinti járatai is várják a kirándulókat.

  Indulási időpontok Keselyűsről: 10:00, 11:15 és 13:15 óra.

  Információ és előzetes jegyrendelés: Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központ 2017. augusztus 19. 16:00 óráig. A megrendelt jegyeket vonatindulás előtt legkésőbb fél órával kell átvenni a helyszínen.

  Augusztus 20-án 9:00 órától a részvételi jegyek korlátozott számban, Keselyűsben is megvásárolhatók. További információk itt olvashatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!