Augusztus végén bezár a Csodák Palotája a Camponában

  Augusztus végén bezár a Csodák Palotája a Camponában

  Augusztus végén bezár a Camponában a Csodák Palotája, és szeptemberben Óbudára költözik, az ottani Csopa Playbar alatti területre - írja a Világgazdaság.

  Ahogy korábban megírtuk, az óbudai Csopa Playbarban már tavaly május óta három kiállítással, egy Richter Gedeon laborral, szabaduló szobákkal, hazánk egyetlen 9D-s mozijával és körmozival várják a látogatókat. Mizda Katalin, a Csodák Palotája Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a lapnak elmondta, hogy a két intézmény egyesítésével a Kolosy térhez közeli, Bécsi út üzletközpontban - ötezer négyzetméteres területen - Európa legnagyobb tudományos szórakoztatóközpontja jön létre, amelyben 250 játék várja majd a látogatókat.

  A Csodák Palotáját 1996-ban adták át, Öveges professzor ötlete alapján. 2005-ig a Váci úton működött, majd a Millenárisba, 2012-ben pedig a Campona bevásárlóközpontba költözött.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!