Szárnyas Sárkány hoz utcaszínházat és világzenét Nyírbátorba a hétvégén

  Szárnyas Sárkány hoz utcaszínházat és világzenét Nyírbátorba a hétvégén

  Nemzetközi utcaszínházi és világzenei fesztivállal csalogatja az érdeklődőket a hétvégén Nyírbátor, tudtuk meg a rendezvény közösségi oldaláról. A Szárnyas Sárkány névre keresztelt eseményre július 7. és 9. között kerül sor, a pénteki nap ráadásul ingyenes.

   

  Végre elkapták és megfékezték a Szárnyas Sárkányt, mely a város környékén ólálkodott. Kezdődhet a muri!Fotó: Szárnyas Sárkány Nemzetközi Utcaszínházi és Világzenei Fesztivál / Facebook

  A fesztiválon a rengeteg utcaszínházi előadás mellett tűzshow-kat és tűzzsonglőröket, mutatványosokat és óriáscirkuszt is láthatunk. A színházi előadások közül biztosan imádni fogják a gyerekek például Lázás Ervin Vacskamatiját, a fájós fogú oroszlánt, vagy a Háromágú tölgyfa tündére című előadást. Akinek hiányoznak a magyar népmesék, ne hagyja ki a szombat esti vetítést, aki pedig nevetni szeretne már egy jót, a szombat délutáni stand-up comedy előadást. Fotószínház, mikromágia és élőszobrok teszik még színesebbé a fesztivál képét.

   

  A Vaga Banda gólyalábasai is fellépnekFotó: Szárnyas Sárkány Nemzetközi Utcaszínházi és Világzenei Fesztivál / Facebook

  Mindhárom nap kísérőprogramja a Crux Alba középkori kitelepülés, táborozás, vándorjátszótér. A szombat esti mulatozáshoz a Magashegyi Underground, a vasárnapihoz a Kerekes Band húzza a talpalávalót. Vasárnap este tűzijáték zárja a rendezvényt.

  A kimerítően részletes programot itt találják.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!