Kertmozit rendeznek be szerdánként a Várkert Bazárban

Minden filmhez más-más street food dukál, ezért tíz héten át cserélődnek a food truck-ok a nyár végéig tartó Food Truck Cinema vetítésein.

Popkorn helyett street foodot kínálnak szerdánként a Várkert Bazárban, ahol nyár végéig minden héten a mai magyar filmművészet remekeivel forog a Food Truck Cinema. A mozi előtt változatos családi programokat, papírsárkány- és papírrepülő versenyeket, kő-papír-olló bajnokságokat rendeznek. A piknik minden szerdán 16 órakor, a mozi 21.30-kor kezdődik, és többek közt a Brazilok és A martfűi rém is látható lesz.

Fotó: Food Truck Cinema

 A ma esti Kincsem előadásra már minden jegy elfogyott, de az alábbi időpontokban még beülhetnek a szabadtéri vetítővászon elé a Várkert Bazárban: július 05. Délibáb, július 12. Tékasztorik, július 19. Brazilok, július 26. A martfűi rém, augusztus 02. Parkoló, augusztus 09. Kút, augusztus 16. Sohavégetnemérős, augusztus 23. Kojot, és augusztus 30. Ernelláék Farkaséknál.

Fotó: Erhardt László / Food Truck Cinema

 

Mozijegyeket filmektől függően, de jellemzően 2000 forintért lehet venni akár itt, amelyek árából 300 forint lefogyasztható a büfékocsiknál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek