Villány a boron túl: Gördülő Dűlők közt túrázhat

  Villány a boron túl: Gördülő Dűlők közt túrázhat

   Új programmal gazdagodik idén június 24-én a Villány-Siklósi Borút, tudtuk meg a szervezőktől. A „Gördülő Dűlők a Villányi Borvidéken" rendezvény hármasában izgalmas, aktív programok közül választhatnak a sport, a bor-, gasztronómia- és a kultúra szerelmesei.

  Fotó: Villány-Siklósi Borút EgyesületForrás: Travelo

   10 órakor a Siklósi Vártól rajtol a Tenkes Kihívás - Siklós 40 MTB kerékpáros körverseny a Siklósi Mountain Bike Team szervezésében, melyre 14 éves kortól fogadják a jelentkezőket. A Tenkes-hegy legszebb részein haladó, a Vylyan Pincészetet és a Kalmár Pincét is érintő teljesítménytúra negyven kilométeres. A célba érést követően korcsoportonként díjazzák majd legjobb időeredménnyel teljesítőket. A befutó és az eredményhirdetés is a Siklósi Vár történelmi környezetében zajlik majd, ahová programokkal várják a szurkoló családokat, barátokat.

  Bővebb információt, részletes versenykiírást és a regisztrációt itt találja.

  Fotó: Villány-Siklósi Borút EgyesületForrás: Travelo

   14 órakor Villányból, Günzer Tamás Pincészetéből indul a 15 dűlő 15 kilométeres biciklitúra a Siklósi várba, melynek során a rendezvényen résztvevő pincészetek frissítő állomásain kóstolhatnak többek között GNZR és Sauska borokat, illetve kézműves fagylaltot Palkonyáról. A túra végén a résztvevők a Vár udvaron a Bock Pince boraival ismerkedhetnek.

  Bővebb információ bringabérléstől a részletes programig és regisztráció itt.

  Fotó: Villány-Siklósi Borút EgyesületForrás: Travelo

   18 órától valamennyi program résztvevőjét kedvezményes belépővel fogadja egy kis levezetésre a Siklósi Thermal Spa**** élményfürdő, úgyhogy a fürdőruhát semmiképp se hagyják otthon.

  Bővebben a Siklósi Thermal Sparól és szolgáltatásairól itt olvashat.

  Érdemes egyébként tovább is Siklóson maradni, hiszen a Múzeumok Éjszakája keretében a Siklósi Vár továbbra is nyitva áll. Bővebben a Siklósi Várról, egész éves programkínálatáról itt olvashat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!