Hetedhét Hatvan: népmesefesztivál huszonegy előadással

  Hetedhét Hatvan: népmesefesztivál huszonegy előadással

  A hagyományos népmese népszerűsítésére egy egész hétvégi programsorozatot fűztek fel Hatvanban. A Hetedhét Hatvan népmesefesztivál június 9. és 11. között várja a kicsiket és nagyokat, tudtuk meg a rendezvény Facebook oldaláról.

  Összesen tizenkét helyszínen zajlanak majd a programok: a Grassalkovich-kastély például Mesekastéllyá alakul, ahol színpadi programok és néptánc várják a családokat, de ezenkívül lesz fűz játéktér, kézműves vásársor, interaktív mesemondás és népi foglalkoztató is. A vadászati élménytéren többek között az íjászatban merülhetnek el a gyerkőcök.

  Fotó: Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál / FacebookForrás: Travelo

   Azok a gyerekek pedig, akik felhúzzák hétmérföldes csizmájukat, teljesítik a hét próbát a mese világában, és így összegyűjtenek hét pecsétet, ajándékot választhatnak. Napijegyek ezerötszáz forintos áron kaphatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!