Fesztivál az indiai szépség és a henna jegyében

Fesztivál az indiai szépség és a henna jegyében

 

Ha mindig vágyott Indiába, vagy egyszerűen érdekli, mitől olyan szépek és légiesek az indiai asszonyok, most megtudhat néhány kulisszatitkot a somogyvámosi Krisna-völgyben, ahol június 4-én az indiai szépség és a henna áll majd a középpontban.

Fotó: Meghdut Gorai / Flickr.com

A Szépségszalonban száriba öltözhetnek és indiai ékszereket próbálhatnak fel az érdeklődők. Lesz indiai virágos arcfestés és hűsítő szemfestés is, szárihímzés és hajfonat-készítés is. Természetesen egy fotósarok is rendelkezésre áll, hogy örök emlékek is készülhessenek. A Harmónia szigeten arc- és vállmasszázzsal kényeztetheti magát, és érdekességeket tudhat meg többek között a numerológiáról vagy az indiai asztrológiáról. A hennáról pedig garantáltan mindent megtudhatunk, még hennamotívum-rajzoló verseny is lesz, ahol a megadott téma a lótuszvirág.

Fotó: Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm / Facebook

Egész nap indul körbevezetés a szentélyben, ami felújításának mi is szemtanúi voltunk télen. A programmal a gyerekekre is gondoltak: a foglalkozások mellett többek között ökrösfogatozhatnak. Egy Fedezd fel a Krisna-völgyet játékkal is készülnek a völgy lakói, akik azt ígérik, éttermükben mindenkit bevezetnek az indiai konyha felejthetetlen ízvilágába és a biokertészet rejtelmeibe is. A nagysátorban büfé várja a látogatókat, és a szabadban lehet majd bográcsozni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek