A Sziget backstage-be is beengednek néhány fesztiválozót

Legalábbis a szerencsésebbeket, és ehhez mindössze egy installáció előtt kell majd fotózkodni.

MTÜ

 Nemcsak a színpadok környékén zajlik az élet, érdemes felfedezni a fesztiválok tágabb környezetét is - írja közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség, amely virtuális túrákkal buzdítja a fesztiválozókat hazánk rejtett kincseinek felfedezésére.

MTÜ

 A fesztiválozók ugyanis - az eddigi nagyobb fesztiválhoz hasonlóan - a Szigeten is egy virtuális valóság szemüveg segítségével élhetik át az élményeket az MTÜ gömbsátrában. A sátorban bejárható lesz majd a Hegyestű a Balaton-felvidéken, a Megyer-hegyi tengerszem, az egerszalóki sódomb, a tapolcai tavasbarlang, de tulajdonképpen a fesztivál környékének összes látnivalója és persze az összes hazai fesztivál területe is.

A Petőfi rádióval közös játékukban pedig több szerencsés fesztiválozó is bejuthat abba a backstage-be, ahol csak a legnagyobb fellépő sztárok fordulnak meg, és ahol például Pink és a többi világsztár ejtőzik a koncert előtt és után. Ehhez meg kell keresni a fesztiválon az óriás HelloHungary feliratot, le kell fotózni magukat előtte, a fotó Facebook-os feltöltésénél pedig a #hellohungary hashtaget kell használni. A játékról további részleteket a Magyar Turisztikai Ügynökség gömbsátrában és a Petőfi rádió élő bejelentkezéseiben tudhatnak meg az érdeklődők - teszi hozzá közleményében az MTÜ.

MTÜ
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek