Ovisoknak készült weboldal mutatja, milyen Miskolcon turistáskodni

  Az óvodásokat és az alsó tagozatosokat szólítja meg a www.minimiskolc.hu turisztikai portál, amelyen MisKa mackó figurája segít a mai Miskolc felfedezésében.

  Fotó: Hello Miskolc

  minimiskolc.hu korosztály-specifikusan mutatja be Miskolc gyerekeknek szóló turisztikai kínálatát. A pedagógusok, szülők és gyerekek bevonásával kialakított és tesztelt honlapon a miskolci kocsonya legendájából ismert béka kalauzolja el a gyerekeket a miskolci és környékbeli mesék és legendák világába.

  A felfedezésben MisKa mackó is segít, amely azon túl, hogy bebarangolja a gyerekekkel a várost, sütni-főzni is tanítja a kicsiket. A mesefigurával olyan recepteket mutatnak be, amelyek elkészítésébe könnyen bekapcsolódhatnak a gyerekek is, és amelyek alapanyagai miskolci helyi termékek. MisKának gyerekeknek szóló blog- és közösségi média oldalai is vannak, amelyeken időről időre különböző gyerekprogramokra, játékokra és versenyekre hívja majd a kicsiket.

  Fotó: Hello Miskolc

  A weboldalt 3D-s panorámaképekkel és foglalkoztató feladatokkal teszik teljessé a fejlesztők, amelyhez egy hamarosan induló játék is kapcsolódni fog. A weboldal tartalma folyamatosan bővül.

  A minimiskolc.hu oldalra és a nyáron bevezetett Miskolc Pass gyerekkártyára épülő termékcsomag összes eleme a tervek szerint 2017 tavaszára lesz elérhető a Miskolcra érkező családok, valamint az osztálykirándulást tervező iskolások számára.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!