Megnyílt a világ legnagyobb fedett élményparkja

  A világ legnagyobb fedett családi élmény- és szabadidőparkja 140 ezer négyzetméteren, mintegy 28 focipálya nagyságú területen kínálgatja óriásjátékait. Persze, hogy Dubajban.

  Szerdán adták át a látogatóknak az egymilliárd dollárért felépült IMG World of Adventures parkot, amelyet Marvel szuperhős-filmjei és a Cartoon Network rajzfilmsorozatai által ihletett élményelemekkel szereltek fel.

   Az Egyesült Arab Emírségek részét képező városállamban hamarosan még egy másik nagy élményparkot is átadnak - ez is része azon törekvéseknek, hogy 2020-ra, a világkiállítás évére már évi 20 millió turistát csalogassanak Dubajba. A Warner Bros. szórakoztató filmes témapark szintén egymilliárd dolláros (272 milliárd forintos) befektetéssel épül Abu-Dzabiban, egészen pontosan azon a szigeten, ahol a Formula 1-es versenyeket is rendezik. A témaparkhoz tartozik majd egy szálloda is.

  Persze az Egyesült Arab Emírségek itt még nem áll meg a szemkápráztató létesítmények felsorakoztatásában. Hárommilliárd dollárból egy Six Flags-vidámparkot, egy bollywoodi élményparkot és egy Legoland-et is megterveztek már.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!